Xbox 360 лаптоп

В модерният свят, в който живеем, закупуването на конзола е свързано и с друга придобивка – голям телевизор. Хубавото на конзолите обаче е, че нямат нужда от ъпгрейд – игрите се правят за една и съща платформа. Лошото е, че въпросните конзоли не са преносими, освен ако не сте ентусиаст да си мъкнете и телевизора 🙂

Това вече е минало! Какво ще кажете за Xbox 360+монитор с размерите на лаптоп? Да, вече има такова изобретение. „Xbox 360 лаптопът“ има 17-инчов монитор, Wi-Fi, LAN карта, USB портове и слотове за карти с памет. Всичко е правено на ръка и няма информация дали има планове за комерсиализирането на продукта… Е, ако сте ентусиасти, може да опитате да си направите нещо подобно, а защо не и по-добро.

Източник: CrunchGear


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie