За Блога

За TechStation BG:

В TechStation BG ще намерите основно технологични новини, информация за джаджи, мобилни телефони, преносими компютри, компютърни компоненти и всякакви по-интересни и по-нестандартни неща от света на технологиите. За момента блогът се поддържа от един единствен човек, който се справя сам с публикациите, програмирането, дизайна, SEO оптимизацията… със всичко 🙂 На този етап блогът е достъпен на адрес TechStationBG.com.

Идеята на TechStation BG не е комерсиална, а информативна. Целта е да се изразява личното мнение на авторите, без странични влияния – пълна свобода на словото и печата, естествено, без вулгарности. При писането на публикации задължително се посочват всички използвани източници, защото така е правилно и чуждият труд трябва да се уважава.

Ако сред вас има такива, които споделят същите интереси, обичат да пишат за удоволствие и искат да се включат в този проект, моля да изпратят e-mail на contact@techstationbg.com.

За Реклама:

Ако се чудите защо има реклами по сайта, въпреки че на този етап идеята му е некомерсиална – хостингът и домейнът не са безплатни 🙂 За момента блогът се поддържа единствено от личните средства на създателя му. TechStation BG приема оферти за реклама, като единственото условие е рекламиращият да НЕ ми предлага пари – има много други начини да се отплатите на някой за услуга.

– Мога да пускам реклами и напълно безплатно – правил съм го неведнъж и ще продължа да го правя, стига да преценя, че рекламираният продукт си заслужава и ще бъде полезен на читателите.

Системата за реклама е гъвкава и предлага всички популярни размери. Позиционирането на рекламните материали може да става по желание на клиента, състемата и дизайнът позволяват промени в рамките на няколко минути.

TechStation BG си запазва правото да отказва реклама.

Не се предлагат услуги за платени линкове, а само за безплатен обмен на линкове!

TechStation BG си запазва правото да откаже обмен на линкове, без да посочва причините за решението си в писмен или устен вид!

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie