Забавят пускането на Nokia N8 на пазара

Тъкмо когато си мислех, че нещата в Nokia ще потръгнат, след като компанията се сдоби с нов шеф, ето, че лошите новини продължават. За жалост те се отнасят за Nokia N8, който се очакваше да се появи по магазините към края на този месец. Според най-прясната информация обаче, от производителят са казали, че предварителните поръчки на N8 са надминали очакванията им… бла-бла-бла… и тъй като искат да доставят на потребителите качествен продукт, ще започнат да пускат пратките с N8 през октомври 2010 година.

Из мрежата се върти слух, че Nokia N8 има някакви софтуерни проблеми и от производителя забавят излизането на смартфона, за да не повторят грешката си с Nokia N98.

Източник: Engadged

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

8 Responses to “Забавят пускането на Nokia N8 на пазара”

 1. liliana каза:

  Не успявам да се справя с това включване.Стига до 10% и спира.

  • TechStation BG каза:

   Иска ми се да Ви помогна, но не мога да разбера за какво става въпрос от предишните коментари. Ако може да дадете повече яснота относно проблема, за да се опитам да Ви бъда полезен.

 2. liliana каза:

  В отметката трафик на данни намирам поле връзка с гл меню, която нито с натиск, нито с докосване не се включва- остава тъмно.Просто не реагира

 3. lilia каза:

  Мисля че успях да го пусна.Увеличи се зареждането

 4. lilia каза:

  Наблюдавам, че отново не реагира на въвеждането, което опитвам

 5. lilia каза:

  Малко на различни езици говорим с този малкия.Все не става и това е

  • TechStation BG каза:

   Отново не мога да разбера за какво става въпрос… Да не би да има някакъв проблем с някоя от функции на блога?

 6. […] Да отбележа за протокола, по-рано Nokia обяви, че ще забави пускането на N8 за този месец… и днес започна да го изпраща към […]

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie