Android вече има официален Twitter акаунт

Изненада или не, но Android вече има официален акаунт и в Twitter. От много време потребителите на една от най-популярните мобилни операционни системи, Android, се чудеха защо тя няма официален акаунт в една от най-популярните социални мрежи – Twitter. По незнайни причини от Google дълго време стояха настрани от възможността да комуникират с потребителите си и в този немалък канал, който по последни данни надхвърля 200 милиона потребителя.

Само ден след регистрирането на @android, за по-малко от ден акаунтът вече има над 60 последователи и броят им продължава да нараства бързо. За сега във feed-а на @Android няма да намерите кой знае колко информация, но винаги може да зададете въпросите си и там.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie