Apple iPhone 4 вече и в бяло

Бялата версия на iPhone от поколения се смята за нещо рядко и се намира по-трудно из магазините. Катко при всяка нова генерация на смартфона,  излизането на белия вариант на iPhone 4 също се случи месеци след появата на черната версия.

[adrotate group=“5″]

Освен (според мен поне) по-красивият и изискан бял цвят, всичко останао в смартфонът-икона си остава същото. Цената на белия iPhone 4 в САЩ не е по-различна от тази на черния вариант, но в България вероятно ще видим разлика от порядъка на плюс 100-200 лева. За момента няма официално обявена дата, на която да очакваме белия конник… iPhone 4 на родна земя.

Източник: Apple


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie