Assassin’s Creed 2 и всички нови игри на Ubisoft с DRM защита

След няколко забавяния на пускането на PC версията на Assassin’s Creed 2, след по-малко от 2 седмици геймката вече трябва да е в ръцете на всички, които толкова много я изчакаха търпеливо. И каква е новината ли? Най-щастливи ще са тези, които са си поръчали оригинално копие на геймката, защото с нея Ubi слага началото на нов вид DRM защита – задължителна интернет връзка. Да, точно така! Assassin’s Creed 2 ще иска задължителна свързаност към глобалната мрежа, за да може да се играе. Е, вече има недоволстващи геймъри, но явно от разработчика са сметнали, че това е единствения начин да се борят с пиратството. Дали тактиката ще се окаже успешна, това времето ще покаже.

Има и още 🙂 Новата DRM ще се използва във всички бъдещи заглавия на Ubisoft, включително и тези, които вече са били обявени. Какво ще става, ако случайно интернет доставчикът ви ви спре нета? Или пък се намирате на място, на което се очаква да прекарат интернет след най-малко 20 години? За момента от Ubi не дават отговор на тези въпроси, но предполагам, че още другата седмица ще има доста информация по темата. Ще поживеем и ще видим, нали?

Източник: Ubisoft (@email)

P.S: И ако някой е забравил или все още не знае – Assassin’s Creed 2 за PC излиза на 5 март 2010 г… освен ако от Ubisoft не искат да спечелят омразата и презрението на всички PC геймъри, забавяйки за пореден пък това очаквано заглавие.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Assassin’s Creed 2 и всички нови игри на Ubisoft с DRM защита”

  1. […] Assassin’s Creed 2, както и всички бъдещи заглавия на Ubisoft, използват нова DRM защита, която изисква постоянно връзка към интернет. От вчера […]

  2. Иван каза:

    Да бе ! влезни в games.bg там има статия отностно тази защтита…ве4е са кракнали нчкои игри с такава защита което означава че Ubisoft се изложиха за пореден път ! 😀

  3. TechStation BG каза:

    Четох из големите международни сайтове – ситуацията не е точно такава, както е описана в посочения от теб сайт 🙂 Докато не видя с очите си, че тази защита е кракната напълно и позволява пълноценно геймене, не вярвам на инфото 🙂 Не подкрепят пиратсвтото на игри, но конкретно за Assassin's Creed 2 – от Ubisoft заслужаваха да излезе кракната версия за PC няколко дни преди пускането на играта на пазара, заради подигравката с цялото общество на PC геймърите!

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie