Assassin’s Creed 2 за PC отложена за февруари 2010

assassin's-creed-2_acre_portfight_large_01След толкова много обещания, чакане, гледане на трейлъри и какво ли още не… В крайна сметка Ubisoft реши да отложи пускането на Assassin’s Creed 2 за PC за февруари 2010 година. Играта обаче бе пусната в продажба за Xbox360 и PS3 – после как да харесвам конзолите… Имаше само слухове, че Ubi ще забави PC версията на Assassin’s Creed 2 за 2010-та, но до последно не исках да повярвам. А нещото, което бе минало през митницата, се оказа фигурка на Ezio, която ми пращат като извинение. За какъв *!@§? ми е някаква фигурка?! Искам си играта!

ПП: Дори не прочетох e-mail-а от Ubisoft, след като му видях заглавието 🙁 Чувствам се като малко дете, на което са му взели сладоледа от ръката…


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Assassin’s Creed 2 за PC отложена за февруари 2010”

  1. Ваня каза:

    Ще има и книга. Чакам я с нетърпение

  2. Иван каза:

    мн кофти аз мислих да си я копувам ама се отказах и сега като видях тожа направо ще си изчакам да я качат в замунда :Д

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie