Assassin’s Creed 3 наистина ще се казва Assassin’s Creed: Brotherhood

След като в началото на годината от Ubisoft споделиха, че вече работят на Assassin’s Creed 3, казвайки че третата част от поредицата ще предлага игра в мрежа, по-късно се появи слух, че заглавието ще носи името Assassin’s Creed: Brotherhood. Предположение дойде след като от Ubi регистрираха тихомълком домейна www.assassinscreedbrotherhood.com, без да издават каквито и да е признаци, че AC 3 наистина ще носи това име.

Сега вече слухът е потвърден от разработчика – Assassin’s Creed 3 ще носи името Assassin’s Creed: Brotherhood. Анонсът е бил направен още когато бе обявен официално H.A.W.X. 2, като малко по-късно неназован източник от Ubisoft е разкрил и още подробности.

[adrotate group=“4″]

Освен мултиплеър режим, Assassin’s Creed 3 отново ще ви въвлече в ролята на Ецио, а действието ще се развива в Рим – явно епохата остава същата 🙂

От Ubisoft все още не са казали кога да очакваме третата част на заглавието, но всички предположения сочат, че това ще стане на предстоящото изложение E3 2010, което започва на 15 юни. Дано от компанията да разкрият и повече детайли около геймплея, графичното оформление и историята. А да и да не забравя – Assassin’s Creed 3 ще се предлага за PC, Xbox 360 и PlayStation 3.

чрез Fudzilla

P.S: Наскоро публикувах първата част от предположенията ми за това, което ще ни предложи Assassin’s Creed 3 – ако ви е интересно можете да ги прочетете тук.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Assassin’s Creed 3 наистина ще се казва Assassin’s Creed: Brotherhood”

  1. Kabal546 каза:

    Assassin's Creed: Brotherhood НЕ е Assassin's Creed 3 !!! Assassin's Creed: Brotherhood е просто продължението на историята на Ецио ! Assassin's Creed 3 ще бъде в тотално РАЗЛИЧНА епоха с нов герой. 🙂

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie