Crysis 2 за PC – кога, къде, колко

Crysis 2 CoverCrysis 2 е много близо до излизането си. Няма спор, че това е една от най-очакваните игри за тази година сред PC геймърите 🙂 Думата Crysis вече години наред се свързва с готин геймплей, иновативни добавни в FPS жанра и изключително красива графика. Енджинът на първия Crysis все още може да задъха някой от най-новите графични видеокарти… И все пак е време да започнем да говорим за Crysis 2 🙂

Кога излиза Crysis 2 за PC?

– Кратко и ясно – 25 март! Да, остават малко повече от 2 седмици до поредната серия безсънни нощи.

Кога излиза Crysis 2 за PC и колко ще струва?

– Crysis 2 вече се предлага с предварителна заявка от Ozone.bg и както обикновено има отстъпка от крайната цена. В момента обикновената версия на втората Криза се предлага срещу 71 лева (79 лева след излизането) – цък тук. Crysis 2 Limited Edition също е налична с предварителна заявка като също ще бъде налична на 25-ти март. Нейната цена е с 20 лева по-висока, но в момента има отстъпка от 10 лева и цената е 89 лева – цък тук. Доставката е безплатна за цялата страна (както е било винаги).

[adrotate group=“5″]

Pulsar.bg също предлагат Crysis 2 с предварителна заявка, като също ще я имат в наличност на 25-ти март (ако не е изчерпана вече). Цените не се различават много от тези на Ozone.bg – разликата е около лев повече в полза на Pulsar. Ето линк с инфото в онлайн магазина.

Още по темата Crysis 2:

Минималните изисквания на Crysis 2 за PC

Официалния Трейлър на Crysis 2


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Crysis 2 за PC – кога, къде, колко”

  1. TechStation BG каза:

    Аз Crysis 2 го получих днес в 11, ама имах работа – предупредил съм всички приятели, роднини и т.н. да забравят за мен поне 2 дни 🙂 Отивам да пуцам извънземни!

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie