Facebook fMC 2012 на живо :)

fMC 2012 на живо

Ако сте запалени по Социалните мрежи, най-вече по Facebook, обичате да следите новостите около най-популярната социалка днес, няма да е зле да гледате на живо предстоящото събитие fMC 2012 – Ще се проведе днес, на 29 февруари, от 8 вечерта българско време и ще продължи поне до 11 часа!

На fMC ще бъдат обявени и показани най-новите маркетингови продукти на Facebook, така че гледането на събитието си е направо задължително за всеки онлайн маркетолог 🙂 Предполага се, че ще бъдат обявени нови рекламни формати, интеграция на новия Timeline интерфейс и във фен страниците. За момента няма официална информация какво точно ще покажат и обявят от Facebook. Затова най-добре си купете пуканки или хубаво вино, може и уиски, освободете си периода от 8 до 11 вечерта и се настройте да слушате 🙂

Watch live streaming video from fbmarketingtalks at livestream.com


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie