Gmail с нова опция за забравена парола – праща ви SMS!

Google вкара нова опция за забравена парола за Gmail. Вече ще можем да си получаваме паролите на мобилните телефони чрез SMS! За да я пуснете отидете в Settings на вашия Google акаунт, изберете settings на Gmail, след което Change password recovery options и ще видите опцията за известяване чрез SMS. От там нататък е ясно какво трябва да се направи.

Аз определено се радвам от доброто решение на Google, защото ми се е случвало да не задам алтернативен e-mail при регистрацията и после да се чудя сума ти време каква парола съм сложил на поредната поща… Още не съм я изпробвал, а и някак не си искам да опирам до нея. Ако някой от вас вече я е тествал, нека драсне 1-2 реда в коментарите кой мобилен оператор ползва и какво съобщение е получил (без да казва паролата естествено).

Източник: Official Google Blog


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

6 Responses to “Gmail с нова опция за забравена парола – праща ви SMS!”

 1. KIRIL VELEV каза:

  Здравейте. Забравил съм паролата си и сега не мога да активирам VIBER . Моля помогнете ми. Благодаря.

 2. михаил павлов каза:

  Всичко ок

 3. михаил павлов каза:

  Всичко ок нали

 4. Тихомир каза:

  не ми харесват всички тези глупости който гугъл предоставя на потребителите защото при загубена сим карта немога да си върна паролата на стария ми акаунт в гугъл защото пращат смс или емайл който не е достъпен вече……брато всички приложения и други апликацйи който има се свързват с гугъл или фейсбук.Нещо ако се случи и какво става…..примерно похарчил съм сума и пари на стария си профил в гугъл имам и контакти от мобилното приложение който се синхронизираха с акаунта,нали с цел да ги имам че ако нещо стане уж да си ги имам на сигорно……

 5. deqn каза:

  zabravil sam si parolata za gugal i telefona mi se bagna

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie