Google Nexus S ексклузивно от М-Тел… скоро

М-Тел обяви днес, че ще предлага официално най-новия смартфон на Google – Nexus S. Телефонът, дело на Samsung и Google, се радва на доста голям интерес по света, а скоро ще има шанс да се докаже и на наша територия. За момента от телекомът предлагат само предварителна заявка за интерес към смартфона… което мисля, че е просто записване за получаване на нова информация. Цени с и без договор, както и конкретна дата на пускане на пазара все още няма.

[adrotate group=“5″]

Няма да спекулирам за възможната цена на Nexus S от М-Тел, само ще кажа, че не очаквам да е ниска – все пак Android базираният смартфон е от най-високия клас и разполага с 4″ Super AMOLED дисплей, 16GB вградена памет, GPS, 5-мегапикселова камера с LED светкавица, 1 GHz ARM Cortex-A8 процесор и стандартните за този клас смартфони – Wi-Fi, Bluetooth, втора камера за видеоразговори, 3.5мм стерео жак и т.н.

Повече информация за Google Nexus S от М-Тел можете да получите като се запишете на специалния сайт на смартфона, да посетите някой от офисите на оператора или да питате директно на *88.

Източник: М-Тел


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Google Nexus S ексклузивно от М-Тел… скоро”

  1. Frani_glass каза:

    Със сигурност ще го пуснат скоро.
    Продуктът е много добър, а те такива възможности не изпускат.

  2. PetaR D каза:

    Дано да го пуснат преди 17 април че тогава трбява да подновявам договова ми.

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie