GRAND THEFT AUTO V Трейлър [Видео]

Както бе обещано, от Rockstar Games пуснаха трейлъра на предстоящата GRAND THEFT AUTO V. Единственото, което се знае за играта за момента е, че отново ще ни върне в San Andreas, но май в настоящето. И за голямо съжаление, това е единственото налично инфо.

***Ново инфо***

Малко след пускането на трейлъра, от Rockstar излязоха и с официален анонс на Grand Theft Auto V. В него обаче не се дава повече информация относно играта, освен че действието ще се развива в град Los Santos, който е вдъхновен от визията на модерна Калифорния. Ще има мултиплеър и интересен геймплей… и наистина това е известното инфо за момента.

От компанията не казаха кога и за какви платформи да очакваме GTA V… Е, за платформите на 99% съм сигурен, че ще има версии за PS3, Xbox 360 и PC.

В twitter се появи инфо, че Walmart са пуснали GTA V за Xbox 360 за предварителна поръчка, като посочената цена е $59, а датата на доставка 6-ти януари 2012 година. Цената ми се струва нормална, но датата на излизане вероятно е измислена, както смятат и доста други хора от гейминг индустрията.

Източник: Rockstar (email)


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2021 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie