Guild Wars 2 Dungeon Превю – Ascalonian Catacombs

Guild Wars 2 Logo Art

Също както TERA Online, Guild Wars 2 е близо до официалния си дебют пред голямата публика. Според неофициални източници,   от NCsoft ще изкарат на пазара така очакваното MMORPG през първите месеци на лятото на 2012-та година, но информацията все още не е потвърдена. За момента вървят много сериозни бета тестове на Guild Wars 2, благодарение на които можем да видим части от геймплея на играта.

Сегашното видео на Guild Wars II идва от екипа на PC Gamer и ни показва почти 44 минути от това, което ни очаква в Ascalonian Catacoms! Определено си заслужава гледането! Настанете се удобно, вземете си нещо за пиене или хапване и се насладете на прекрасната графика и ефекти 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4Mm6iqsb-2E&width=600]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie