Heroes of Newerth стартира официално на 12 май [HoN]

Heroes of Newerth, наричана от много новата „DaTa“, е игра, която се появи преди около година и за този период успя да привлече доста сериозна бройка фенове (по неофициални данни – над 70 активни играча всеки ден). Играта е вдъхновена изцяло от идеята на популярния мод за Warcraft 3, DoTa Allstars (Defense of The Ancients) – има чести си ъпдейти (нови герои, ефекти и т.н), постоянно се развива, предлага красива графика и много добре направена система, например, ако бъдете изхвърлени от играта поради някаква причина, имате 5 минути да се върнете в битката.

[adrotate group=“4″]

Heroes of Newert все още в тестов период и е напълно безплатна за игра, но във Facebook страницата на HoN бе съобщено, че бетата приключва на 12 май. С това ще приключи и безплатната възможност за цъкане. За щастие, закупуването на акаунт за Heroes of Newerth струва само $30, което е съвсем приемливо за повече запалени фенове – от опит мога да кажа, че играта си заслужава всяка стотинка и определено ще събори DoTa-та, която вече просто е морално остаряла във всяко едно отношение (графика, опции, геймплей…)

Официален сайта на Heroes of Newerth

Източник: HoN@Facebook

P.S: Не успях да изровя информация, дали цената за регистрация ще остане $30 и след 12 май, но и $50 да я направят, пак си заслужава.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Heroes of Newerth стартира официално на 12 май [HoN]”

  1. Имам удоволствието да ви поканя в българския портал към играта – http://hon-bg.com

  2. Имам удоволствието да ви поканя в българския портал към играта – http://hon-bg.com

  3. Dsag каза:

    HoN умира така че дерзайте фенове на DOTA, защото DOTA2 се задава и всичко остнало остава на заден план !!!  HoN няма нищо общо с IceFrog, така че не се залъгвайте. Просто е копие на Dota.. но не за дълго !  Сбогом HoN и LoL ! Здравей Dota2 !

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie