Host.bg – 1 г. бонус за всеки хостинг

Host.bg пусна нова промоция за всички нови и настоящи клиенти, която няма как да не привлече вниманието им 🙂 От хостинг провайдера предлагат по 1 година безплатен бонус при закупуване или подновяване на избран план за период от 12 или повече месеца. Промоцията е валидна през следващите 9 дни (25.10 до 03.11) и е по случай предстоящото Webit Expo 2010.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да се възползвате от преференциалното условие, е да въведете ваучер WEBIT2010.

Като цяло промоцията звучи доста апетитно и ако бях клиент на Host.bg, със сигурност щях да подновя точно сега  плана си. Все пак става въпрос за 50% отстъпка при заплащане за 12 месеца – рядко се среща такава стойност. Има обаче и нещо друго 🙂 Наближават коледните и новогодишни празници, което значи само едно – още промоции. Дали да купувате или подновявате избрания от вас план към Host.bg сега или да изчакате? Колко хубав въпрос, нали?

Източник: Блогът на Host.bg

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie