Край на бета тестовете на Diablo III на 1-ви май!

Остава по-малко от месец до официалния старт на Diablo III, който е предвиден за 15-ти май 2012 г. Днес от Blizzard обявиха, че  бета тестове на очакваното от милиони RPG ще спрат на 1-ви май! В официалния блог на Diablo 3 има благодарствен пост към всички, участвали в тестовете, както и анонс, че от първия ден на месец май екипът се насочва изцяло към официалния старт.

Както вероятно се досещате, с приключването на бета тестовете ще последва и рестарт на сървърите, който включва и reset на всички регистрирани до момента акаунти. Също така коментарите във форумите ще са достъпни само за геймърите, който са направили предварителна поръчка на Diablo 3 или имат регистрирано копие на StarCraft II, което са добавили в своя Battle.net акаунт.

чрез Diablo 3 Blog

Снимки от Diablo 3:


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie