Lamborghini Sesto Elemento Concept е новият секс символ при суперавтомобилите

През последните дни Lamborghini шест пъти „подразни“ обществото със снимки, показващи елементи от новия им суперавтомобил… и така допреди няколко часа. Новото бебче в италианската компания ще се казва Lamborghini Sesto Elemento. Както се говореше в слуховете, концептуалният за момента супер секси модел е с V10 двигател с мощност 570 конски сили. По-интересното обаче е, че автомобилът тежи само 999 килограма. Да, няма грешка – 0.99 тона. Естествено, това му позволява да ускорява от 0-100 за абсурдните 2.5 секунди – колкото звярът Bugatti Veyron! Не е зле, нали?

И това е информацията, която Lamborghini разкрива засега. Останалото ще бъде показано на живо на Paris Auto Show 2010 г. Дотогава остават по-малко от 3 дни…

чрез GTSpirit


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie