Logitech Ultrathin Keyboard Cover – клавиатура-протектор за вашия нов iPad

Logitech са една от най-известните компании за компютърни аксесоари, включително и геймърски такива. С  мощното навлизане на таблетите на пазара явно от компанията са намерили ниша, в която да се пробват – не, не става въпрос за таблет от Logitech 🙂

Днес от компанията представиха най-новото им попълнение – Logitech Ultrathin Keyboard Cover. Това е супертънка клавиатура за най-новия iPad (3-та генерация), която играе и ролята на протектор. Както може да видите от снимките, iPad клавиатурата разполага с всички необходими бутони за по-удобно и по-лесно писане, освен нумеричните.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover би трябвало да се появи по магазините този месец, като препоръчителната цена е $99. Предполагам, че в България Ultrathin Keyboard Cover-ът ще се предлага на същата цена, но в евро – за около 200 лева.

***Logitech Ultrathin Keyboard Cover може да се използва и с iPad 2

чрез Engadget


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie