Меган Фокс и Motorola – Сексът продава [Видео]

В САЩ започна супер купата по американски футбол – Super Bowl 2010 – едно от най-гледаните спортни събития в страната за годината. Милиони американци чакат това време на годината, за да се насладят на любимия си спорт. Говори се, че по това време на годината, телевизионните реклами по време на предаванията са най-скъпите на света… Затова всички агенции дават най-доброто от себе си, с цел да привлекат най-много клиенти. От Motorola явно са заложили на мотото „Сексът продава“ и са използвали сексапила на Меган Фокс, комбиниран с лека доза хумор, за да привлекат зрителския интерес.

Приятно гледане!

чрез PhoneArena

P.S: Ех, тази Меган 🙂 А относно телефона от рекламата. Да, това е Motorola. Името на модела е DEVOUR и ще се предлага от американския оператор Verizon. Ще идва ли към Европа? Не се знае – никой нищо не казва за момента, но положението може да се промени на MWC 2010, което започва след 7 дни.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie