Mozilla пусна спешно Firefox 3.6.12

Едва измина една седмица от пускането на Firefox 3.6.11 и ето, че от Mozilla изкара нов ъпдейт на своя браузър – Mozilla Firefox 3.6.12. По принцип от компанията не пускат обновления толкова често, но в случая бяха предприети спешни мерки по закърпването на сериозен бъг в сигурността на програмата… Затова слагайте новата версия без да се замисляте 🙂

Mozilla Firefox 3.6.12 на Български за Windows

Mozilla Firefox 3.6.12 на Английски за Windows

Тук можете да намерите версиите за останалите операционни системи и езици.

Имам една теория – пускането на Mozilla Firefox 3.6.12 толкова скоро е следствие от доста гаден бъг в кода на програмата, който бе намерен от непълнолетен младеж от САЩ – за тази си заслуга от Mozilla му връчиха награда от $3000. Явно дупката в кода наистина е била доста сериозна, но вече е запълнена.

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie