NASA пусна официално приложение за iPad

NASA ежедневно пуска информация за нови открития в необятната вселена, технологични открития, които да помогнат на изследването на загадките на Космоса, предстоящи изстрелвания на совалки, статуси на мисии и какви ли не други събития. До началото от агенцията предлагаха на собствениците на iPhone и iPod touch възможността да следят за всички новости директно от техните джаджи чрез NASA App. Е, от началото на месеца това удобство вече е налично и за собствениците на таблета на Apple – iPad – благодарение на приложението NASA App HD.

Програмата може да бъде свалена напълно безплатно от App Store.  За разлика от приложението на NASA за iPhone и iPod touch, NASA App HD има доста по-удобен интерфейс и предлага информацията по по-красив и по-приятен начин, което става благодарение на по-високата резолюция на таблета.

И вместо да описвам 1 по 1 възможностите на NASA App HD за iPad, по-добре да ги видите с очите си 🙂

NASA App HD в App Store

Източник: NASA

P.S: Нямам възможност да изпробвам NASA App HD лично, така че мнението ми е изградено от предоставените от NASA снимки на интерфейса.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie