Не само тинейджърите ползват масово социалните мрежи

Potreblenie na socialnite mreji ot pylnoletni hora 2011

Резултатите от последното проучване на компанията Pew Internet, проведено между 2277 американци на възраст на 18 години, показват, че социалните мрежи вече не са привилегия само на тинейджърите. Според данните, вече 65% от пълнолетните ползват Facebook, Twitter и MySpace доста активно, като над 60% от тях са всекидневно в социалките – те са се превърнали в част от техния живот 🙂

В проучването има доста интересни данни, като например това, че почти няма разлика в използването на социалните мрежи между различните раси. Друг интересен факт е, че няма и голяма разлика в ползваемоста от различните групи на обществото – бедни, средностатистически и богати.

Potreblenie na socialnite mreji ot pylnoletni hora 2011

Източник: Pew Internet чрез SearchEngineLand


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie