Nokia N8 вече пътува към магазините

От Nokia съобщиха, че чакането за излизането на N8 на пазара е към своя край. Производителят се похвали в блога си, че хиляди Nokia N8 са напуснали фабриките във Финландия и Китай и вече пътуват към магазините, както и към своите нови собственици (тези, направили предварителна заявка).

От компанията не споменават кога точно можем да очакваме смартфона със Symbian^3, но все пак ни подсказват, че ще го видим по витрините през следващите седмици.

Източник: Nokia

P.S: Да отбележа за протокола, по-рано Nokia обяви, че ще забави пускането на N8 за този месец… и днес започна да го изпраща към щандовете – това се казва спазено обещание 🙂

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie