Нова година, нов хостинг :)

Казват, че с настъпването на нова година е време за някакви промени или новости в личен, професионален и бла-бла план 🙂 Лошо няма… и следвайки тази голяма мъдрост, реших да взема нов хостинг за блога. Нов, нов, но не от същия хостинг провайдер – SuperHosting.bg. Новото място на TechStationBG ще бъде на сървър на ICN.bg. Е, защо? Защото искам да експериментирам, да видя какво предлага конкуренцията, къде ми харесва повече, дали пък там няма да е по-бързо зареждането и т.н.

Смятам за много важно да отбележа, че всъщност съм много доволен от услугите на SuperHosting.bg и нямам абсолютно никакви оплаквания. Единствената причината, поради която реших да опитам как е положението при ICN.bg, е от чисто любопитство. Такава натура съм и това си е!

Пожелайте ми късмет и безболезнено прехвърляне към новото място. Предварително се извинявам, ако в следващите няколко дни имате проблем с достъпа до блога, но досега не съм правил толкова голям трансфер (чак съм учуден от обема на блога) и очаквам доста мизерии и главоблъсканици 🙂


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie