Обявиха GTA V

От Rockstar Games обявиха или по-скоро направиха официален тийз на GTA V. Единствената информация за момента е, че на 2-ри ноември ще бъде пуснат първия трейлър на играта… и това е всичко – няма скрийншотове или поне някакви арт снимки. Пълното мълчание от страна на разработчика засилва още повече тийза, което ми напомня на тактиката на Apple – чува се, че ще има нов продукт, хората говорят много по темата, но никой не знае нищо конкретно 🙂

Няма да спекулирам какво може би ще видим в GTA V, защото няма смисъл – остават около 3 дни до пускането на трейлъра и (надявам се) по-подробна информация за играта, така че предпочитам да изчакам.

На официалния сайт на Rockstar може да следите точно колко време остава до пускането на първия трейлър на Grand Theft Auto V.

Източник: Rockstar


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie