Padfone – нещо ново от Asus

Вчера, на изложението COMPUTEX, Asus представи нов продукт, с който ще се опита да навлезе още по-сериозно на пазара на смартфоните и нашумелите през последната година таблети. Това е Asus Padfone! За момента продуктът на Asus е уникален по рода си, но е по-скоро смартфон и таблет по отделно, събрани в едно, отколкото нещо тотално ново.

Смартфон и таблет събрани в едно, но по отделно? Звучи объркващо, нали 🙂 И за да не ви обърквам още повече, най-добре да видите с очите си за какво става въпрос. Представянето на Asus Padfone е доста забавно, но конкретно за това след малко.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z2ANnpHnUrc]

 

Asus Padfone всъщност представлява таблет и телефон, събрани в едно тяло, като телефонът може да се използва отделно от таблета по всяка време – само трябва да отворите един капак на гърба на таблета и да извадите телефона. Ъъъ, добре 🙂 За момента е известно, че устройствата ще използват операционната система Android, ще споделят една SIM карта и телефонът ще може да се зарежда през таблета.

И това е наличната за момента информация относно Asus Padfone.

А що се отнася до представянето на устройството, то силно напомня на представянето на първия iPhone през 2007. Човекът на ASUS или се подиграва със Стийв Джобс, или се опитва да го копира, но не му се получава добре – само той се смее в залата…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vZYlhShD2oQ]

 

Официална страница на Asus Padfone

чрез TechCrunchКазвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Padfone – нещо ново от Asus”

  1. […] няколко нови интересни продукта, сред които и ASUS Padfone. В същия ден от компанията анонсираха и най-новия им […]

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie