Pagani Zonda Cinque Roadster

Pagani готви нова изненада за най-големите си фенове – кабрио версия на Zonda. Новата красавица се казва Pagani Zonda Cinque Roadster и ще бъдат произведени само 5 бройки. Но не си точете зъбите, защото цената е подобаваща за лимитирана серия – 1.3 милиона евро 🙂 Zonda Cinque Roadster е изработена от характерните за компанията материали – карбоново-титаниево шаси и карбоново купе. Така е постигнато тегло от 1210 килограма – забележително.

Двигателят е Mercedes Benz AMG V12 и доставя „скромните“ 678 конски сили. От Top Gear съм виждал на какво са способни другите модели на Zonda, така че очаквам и този да е също толкова агресивен 🙂 Все пак ускорението му от 0-100 км става за 3.4 секунди, а от 0-200 км за 9.6 секунди. Интересно ми е дали някой в България няма да се появи с една от 5-те бройки на Pagani Zonda Cinque Roadster скоро?

Снимките са с висока резолюция (1920×1440).

Източник: Serious Wheels

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie