Появи се първата реална снимка на Nokia 800

Както повечето фенове и гийкове знаят, от Nokia се отказаха да развиват операционната система Symbian, след като в продължение на повече от година резултатите на компанията бяха повече от плачевни.След генерални промени в управлението, включително и нов изпълнителен директор, от Nokia обявиха, че ще си партнират с Microsoft и ще започнат да правят смартфони с мобилната операционна система Windows Phone 7.

След няколко изтичания на информация, сочещи че първия Nokia смартфон с WP7 носи кодовото име „Sea Ray, сега вече на бял свят се появи и първата реална снимка, която ни показва как ще изглежда Nokia 800.

Когато от Nokia направиха генералните промени в управлението и обявиха, че ще си партнират с Microsoft, от производителя не казаха кога точно можем да очакваме първите устройства с Windows Phone 7, но повечето предположения на експерти в областта сочеха, че това ще се случи към края на тази година.

Моето предположение е, че ще видим първия смартфон на Nokia с Windows Phone 7 – Nokia 800 – около коледните празници.

За момента няма повече информация относно телефона, но съдейки по наличните неофициални сведения, много е вероятно Nokia 800 да е смартфон от високия клас.

Източник: Engadget


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Появи се първата реална снимка на Nokia 800”

  1. […] s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); Само ден след като се появи първата реална снимка на Nokia 800, днес на Nokia World 2011 в Лондон производителя обяви […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie