Skype 5.0 носи интеграция на Facebook

Най-новата пета версия на Skype излезе официално преди дни и определено носи доста положителни новости. Овен подобрен интерфейс, най-популярната VoIP и чат програма вече предлага интеграция на Facebook. Вече не е нужно да отваряте интернет браузър, за да следите последните новости от приятелите ви или да споделите нещо от вас.

Има и още – в Skype 5.0 вече можете да пращате съобщения на приятелите ви, които не са на линия в момента, без да се притеснявате, че ще трябва да спрете компютъра ви – съобщенията ви ще бъдат получени 🙂 Най-после няма да се налага машината ми да седи включена 24/7.

Както споменах в началото, Skype 5.0 има и обновен интерфейс – снимките на приятелите ви са по-големи, подобрено е добавянето на нови контакти и други.  Освен това е подобрено качеството на звука при разговори и програмата предлага опция (тестова за момента) за групови видеоразговори – супер!

А сега минусите на Skype 5.0, които успях да открия за 3 дни – новата версия е доста тежка и мудна и често забива. Имайки предвид, че моята машина е доста сериозна, това определено не ми допада. По-лошото обаче е, че ползването на Skype 5.0 изобщо не е приятно на нетбук, че дори и на лаптоп от среден клас. Надявам се това е първото нещо, което ще бъде оправено в следващата версия – дано да я изкарат възможно най-скоро…

Свали Skype 5.0 за Windows

Източник: Skype Blog

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie