BlizzCon 2011: StarCtaft II: Heart Of The Swarm Трейлър

Днес бе дадено началото на BlizzCon 2011 (повтарям го за N-ти път) и освен всичко останало, бе пуснат и нов трейлър от предстоящия експанжън за SC 2 – StarCraft II: Heart of the Swarm. От видеото се разбира, че убавицата Керигън е станала доста лоша и гази хора наред. Всъщност, точно в края на трейлърчето, мацката се оправя за секунди с няколко маринки 🙂 Първо ви сервирам още топлите скрийншотове, а видеото е точно след тях.

Колкото и да пиша по темата, няма как да пресъздам действието от трейлъра на StarCtaft II: Heart Of The Swarm с думи, затова ви пожелавам да го изгледате с кеф 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SG_3R9BoVvg]

Източник: Battle.net


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie