Trillian Astra официално е тук – мирише на провал :)


снимка: Cnet; Trillian Astra

снимка: Cnet; Trillian Astra

Trillian 3 беше много готин и вършещ работа мултипротоколен IM, но остаря и бе заместен от много по-добри предложения, като например Digsby. След 3-4 годишно „разработване“ (мързелива работа), Trillian Astra вече е финализиран и е пусната официалната му версия, но той вече е морално остарял и не виждам как би се опрял на сериозната конкуренция.

Тежък е, липсва му поддръжка на едни от най-използваните услуги… Явно разработчиците не са успели да направят конкурентно способен продукт. Според мен, това е последната версия на Trillian, просто защото е пълен провал. Не виждам и как Pro версията ще успее да се утвърди на пазара, при условие, че предлага функции, присъщи вече на безплатните клиенти. R.I.P. Trillian. Няма да ми липсваш.

Разликите между безплатната версия на Trillian Astra и Pro

Свалете Trillian Astra Free

Купете Trillian Astra Pro – цена $25

Източник: Cnet

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie