Внимавайте какво публикувате в социалните мрежи – може да ви коства работата! [Инфографика]

Внимавайте какво публикувате в социалните мрежи

С масивното навлизане на социалните мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn и други) в живота на хората, все по-голяма част от нас споделят разни неща в тях. Кой качил снимки от последната пиянска вечер, кой теглил една хубава родна майна на нещо/някой – информация много 🙂 Като цяло човек си мисли, че примерно във Facebook може да пише какво си иска и донякъде е прав – нали уж има свобода на словото.

И все пак трябва да внимаваме какво и как споделяме и коментираме из тези публични социални мрежи, защото това може да ни коства работата или бъдещи възможности за работа/бизнес/шанса на живота ни 🙂 Откъде идва този съвет ли? Идва от едно проучване на MindFlash, изобразено в готина инфографика.

Вижте данните и следващия помислете добре, преди да качите снимка цоцкате хубаво уиски направо от бутилката…

Инфографика - Внимавайте какво публикувате в социалките

чрез PC Magazine


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie