WordPress 1.4 за Android OS излезе

Излезе нова мобилна версия за платформата Android на най-популярната система за контрол на съдържанието – WordPress 1.4 за Android.

WordPress 1.4 Android

В новата версия има добавени две основни функции, които определено ще се харесат на потребителите:

  1. Вече има опция, чрез която да кажете на дадена публикация кога да бъде пусната (Post Scheduling) – Например, написали сте готина стаийка или сте направили снимка на някаква яка кола, но не искате да публикувате инфото веднага, а няколко часа по-късно.
  2. Възможност за поставяне на парола към избрана публикация – Смятате да публикувате нещо, което не искате да бъде видимо за всички. Е, сега вече можете да го ограничите с парола и от вашия Android базиран смартфон.

[adrotate group=“5″]

В WordPress 1.4 за Android има и още няколко новости:

  • Неодобрените коментари са с жълт отенък
  • Опция в Статуса с посещения да се видят тези за днешния ден
  • Няколко оправени бъга

WordPress 1.4 за Android вече е налично като безплатно приложение в Android Market. Ако някой от вас чете публикацията от Android базиран телефон и иска да пробва новата версия – цък тук.

Източник: WordPress


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie