World of Warcraft: Cataclysm излиза на 7 декември 2010

След дълго чакане най-после стана ясно кога ще излезе последният експанжън на едно от най-популярните MMORPG-та в света. Blizzard обяви официално, че World of Warcraft: Cataclysm ще налази магазините на 7 декември 2010 година. По мнение обаче е по-добре да си поръчате играта с предварителна заявка, защото предполагам, че с Cataclysm идва краят на WoW, търсенето ще бъде нечувано.

От Ozone.bg пуснахата предварителните заявки на играта веднага след официалния анонс на World of Warcraft: Cataclysm, така и World of Warcraft: Cataclysm Collector’s Edition, съответно на цени 59,90 лева и 125 лева. Посочените цени са с включената отстъпка за предварителна поръчка и включват доставката, която е безплатна (както винаги).

WoW: Cataclysm в Ozone.bg

Източник: Blizzard

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “World of Warcraft: Cataclysm излиза на 7 декември 2010”

  1. Nikihr каза:

    Нямам търпение!!!

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie