Акциите на Apple се търгуват над 700 долара за парче!

Минаха едва няколко дни от старта на продажбите на последното поколение на ултрапопулярния смартфон на Apple – iPhone 5 –  и ето, че акциите на компанията отново се изстреляха в космоса. Новият достигнат връх на цената е 701 щатски долара за акция… и се очаква покачването да продължи със стабилни темпове.

Само ще ви припомня, че в началото на тази година една акция на Apple се търгуваше на цена от около 400 щатски долара… а сега вече за над 700 🙂 Ето това се казва бърз растеж!

Единствената друга IT компания-гигант, чиито акции се търгуват за по над 700 долара е… Google 🙂 Докъде ли ще се покачват цените на двете компании преди да видим някаква по-сериозна и по-дълбока корекция? Това е въпрос за няколко милиарда долара 🙂

чрез TechCrunch


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie