ASUS твори двуглаво чудовище, базирано на ATI Radeon HD 5870?

Според изтекла информация, ASUS сглобява чудовище, направено от две видеокарти ATI Radeon HD 5870, което се подвизава под кодовото има „Ares“. За момента няма снимки на разработката на ASUS, но слуховете сочат за работни честоти от 750MHz на процесорите и 1000MHz на RAM паметите (не се знае колко GB ще има).  Не се споменава каква би могла да бъде цената на двуглавото чудовище на ASUS, но дори не искам и да предполагам.

Това няма да е първата двойна карта на ASUS. Преди около година производителят показа ASUS GeForce GTX 295 MARS – зверска видеокарта, съставена от 2 GeForce GTX 285… с 4GB RAM… и произведена в ограничен тираж от 1000 бройки. Следвайки логиката, от ASUS ARES най-вероятно също ще бъдат произведени много малко бройки, а цената ще е космическа 🙂 Повече информация за ASUS ARES може да намерите тук.

чрез Softpedia; на снимката: ASUS Radeon HD 5870


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie