Aion 4.0 ще има 3 нови класа герои

Преди няколко седмици се появи първата новина, че в Aion 4.0 ще има 3 нови класа герои… и след това последва едно странно затишие.

Е, край на затишието! Най-пресният слух съдържа снимки със силуетите на 3-те нови класа герои, които се очаква да видим в Aion 4.0. Подчертавам – за момента това е просто слух, без никаква официална информация от страна на NCsoft.

И все пак, макар и слух, заслужава си да погледнете снимките със силуетите. Голяма част от феновете на играта вече започнаха да правят доста логични предположения какви ще са новите класове – Бард (Bard), Инженер (Engineer) и Стрелец (Gunner).

Очаква се Aion 4.0 да бъде пуснат в Корея до края на тази година като от NCsoft заявиха, че първите 35 левела ще са безплатни (Aion остана платена само в Корея, докато в останалите страни е напълно безплатна за игра).

чрез MMO Culture


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie