Blizzard разкри официално Demon Hunter-а от Diablo III

Разработката на Diablo III тече вече над 4 години, но приближаваме финалната права. Едно от най-очакваните заглавия от години е наднича леко през вратите на магазините и само чака идването на 15-ти май. През последните няколко дни отново започна да с шуми около Diablo 3 и се изсипаха доста интересни новини. Днес разбрахме, че стартът на предварителните поръчки на Collector’s Edition-а започват от утре, малко преди обяд.

Сега пристигна още една интересна новина, касаеща героите в D3. Информацията не е ексклузивна и не представя нещо, което не сте виждали до този момент 🙂 Просто от Blizzard направиха кратък официален анонс на Demon Hunter-а. Всъщност героите в играта бяха показани още на BlizzCon 2011, но от компанията запазиха съвсем официалните анонси за дните преди пускането – нали трябва да се поддържа тръпката от чакането 😉 Информация за героя (готина мацка е) може да откриете на официалния сайт на Diablo 3 – линкът е точно отдолу 😉

Източник: Diablo 3 Official Blog

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VLdjOyoUr5U&width=600]

 

Снимки на Demon Hunter-а от Diablo 3:


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie