Diablo III: Collector’s Edition – предварителните поръчки започват на 12 април

Diablo-III-Collector's-Edition-BoxГотвите ли се за излизането на Diablo 3? Спокойно, не остана много до излизането на толкова дългоочакваната от милиони фенове игра 🙂 Както вече бе съобщено официално от Blizzard, продажбите на Diablo III ще стартират на 15-ти май 2012 г.

Добрата новина е, че от Ozone.bg обявиха кога ще започнат да предлагат Diablo 3: Collector’s Edition-а – датата е 12-ти април, което е утре. Стартът ще бъде даден точно в 11:00. Като допълнително инфо, тази версия на RPG-то бе обявена на BlizzCon 2011, а какво точно съдържа може да научите от този пост:

Ще има Diablo III: Collector’s Edition!

Що се отнася до предварителните поръчки на колекционерските издания на Diablo 3 от Ozone.bg, онлайн магазинът е поставил някои ограничения:

  • Diablo III: Collector’s Edition – цена 179 лв.
  • Максимален брой поръчани копия на клиент: 1
  • Вид плащане: Наложен платеж
  • Изданието ще бъде налично до постъпване на брой поръчки, равен на количествата, с които ще разполагаме за премиерата на играта.

Източник: Блогът на Ozone.bg

Снимки на Diablo III:


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Diablo III: Collector’s Edition – предварителните поръчки започват на 12 април”

  1. […] s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); Вчера ви съобщих, че днес започват предварителните поръчки на Diablo III: Collector&#… в родния онлайн магазин Ozone.bg. Както бе обявено, […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie