Facebook пусна видеочат! [Ексклузивно]

Google пусна Google+ – отговорът на Facebook – видеочат в най-популярната социална мрежа!

Facebook-Skype-videochat

Преди около седмица Google пусна новия си опит за социална мрежа, Google Plus. Почти веднага тръгна мълва, че Facebook готви нещо ново, с което да се конкурира пряко с Google. Според слуховете, ставаше въпрос за видеочат, използвайки технологията на Skype.

Ето, че слухът се оказа истина и от няколко минути насам всички потребители на Facebook вече могат да си говорят и да се гледат през своите уеб камери! Напълно безплатно! Тествано е, работи много добре с Chrome 🙂

[adrotate group=“5″]

Освен това новата услуга за видеочат в най-популярната социална мрежа включва и оставянето на видеосъобщения, в случай че този, когото търсите, не отговори до около 30 секунди! Сега остава Facebook да вградят новата функционалност и в приложенията за мобилните платформи.

За да се възползвате от безплатните видеоразговорит във Facebook, отидете на ТОЗИ ЛИНК и инсталирайте приложението – „натиснете Get Started„.

За момента съм го тествал само с Google Chrome и си работи много добре. От приятели обаче виждам, че май има проблеми с Firefox…


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie