Facebook скоро може да получи Dislike функция

Едно от най-дразнещите неща във Facebook е, че за постовете има опция „Like“, но не „Dislike“. Когато някой публикува пост или резултат от поредния спам… грешка, quiz, може да му дадете Like и да коментирате, или просто да забраните да виждате резултати от избрания quiz.

Добре, но всеки ден виждам поне по 20 резултата от някакви нови quiz-ове и се занимавам по 10 минути да ги блокирам. Освен това, когато не ми харесва статуса на някой, а нямам време да напиша цял коментар, просто мога да цъкна „Dislike“ (ако го имаше) и да не се занимавам повече… Екипът на threadsy (пак ли threadsy…) обаче скоро ще промени това и ще запълни дупката. В момента се тества нова функция на услугата, която се казва „abhor“. Целта й е да изпълнява ролята точно на „Dislike“ функция във Facebook, но ще работи на друг принцип и ще е налична само за потребителите на threadsy. Във Facebook потока, който се намира в Unbound колоната (дясната), ще има „abhror’ бутон и при натискането му ще се публикува коментар. Е, пак е нещо, отколкото нищо. Ако от threadsy пуснат скоро тази функция със сигурност ще споделя как точно работи и дали няма да е по-добре да изчакаме от Facebook най-после да се сетят и да я сложат.

Източник: Mashable

PS: threadsy ще получи доста голям отзвук от оналйн пресата за начинанието си… Все пак, тази опция е една от най-желаните във Facebook, а все още я няма 😉 И се извинявам за подвеждащото заглавие, но тествам поведението на потребителите на Svejo.net…


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie