Финалната версия на TweetDeck за Android вече е в Android Market

Сред множеството Twitter клиенти за Windows, предпочитан от ме е TweetDeck – най-вече поради поддръжката на няколко Twitter и Facebook акаунта, както и бързата му работна скорост. Неслучайно той се радва и на най-голяма популярност сред потребителите на двете услуги.

От известно време разработчиците на TweetDeck се потят над версия за Android (почти от средата на август месец). Първо бе пусната публична бета версия в Android Market, а сега вече е налична и първата финална версия на продукта – 1.0.

От TweetDeck пуснаха и видео, в което показват възможностите на софтуера.

Ако сте заинтересовани от TweetDeck 1.0 за Android, можете да го намерите в Android Market или да цъкнете посоченият по-долу линк през браузъра на вашия Android базиран смартфон 🙂 Ако имате инсталирана бета версия, първо ще трябва да се отървете от нея и чак след това да си сложите финалната.

Свали TweetDeck 1.0 за Android

Източник: TweetDeck

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie