Google +1 излиза скоро за iOS; чака одобрение за App Store?

Google + (Google Plus), най-новата социална мрежа в света), в момента се радва на доста завиден интерес. Google Plus все още е в бета тестов режим, но това не пречи на разработчиците по света вече да мислят за нейната интеграция в различните социални софтуерни предложения и в мобилните устройства.

Google Plus--App-Store-iPhone-iPad

Според прясна информация от Mashable, служителката на Google – Ерика Джой – е публикувала в своя Google + акаунт, че в момента Google Plus чака одобрението на модераторите на App Store на Apple!

[adrotate group=“5″]

За момента нито от Google, нито от Apple има потвърждение или поне намек от официални лица. Имайки предвид обаче buzz-а, който създава Google+, както и доста позитивните мнения на малкото успели да го тестват, много е вероятно до дни наистина Google Plus приложението да се появи в App Store. Е, предполагам, че от Apple ще изчакат Google да отворят отново регистрациите към социалката, преди да одобрят приложението…


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Google +1 излиза скоро за iOS; чака одобрение за App Store?”

  1. […] Google +1 излиза скоро за iOS; чака одобрение за App Store? […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie