Hike Market Analyzer – едно интересно социално приложение

От известно време, сигурно почти година, доста сериозно наблюдавам и изучавам влиянието на социалните мрежи, както и тяхната възможност да се ползват като много силен маркетингов канал. Следователно, пред очите ми минават доста интересни приложения, които би трябвало да улеснят това ми занимание. Много малко от тях обаче успяват да ме впечатлят.

Hike Market Analyzer е точно едно от малкото приложения за наблюдения над марките в социалните мрежи, които се запечатват в съзнанието ми не само като име, но като визия и адски лесен за работа интерфейс. Точно след 1 минута и ми бе ясно какво гледам 🙂 И тъй като от компанията предлагат опция приложението да се споделя свободно и да бъде използвано от всеки, опитах се да ви предоставя Hike Market Analyzer директно на тази страница… обаче имам проблеми с показването на iframe.

Отдолу може да видите как изглежда приложението, а ако кликнете на снимката, направо може и да го пробвате.

 

 

 


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie