И WordPress 3.3 Release Candidate 2 е на линия

Има, няма 4 дни откакто излезе WordPress 3.3 Release Candidate 1 (WordPress 3.3 RC1) и ето, че сега е на лице нова RC версия на най-популярната система за управление на съдържанието.

В официалния анонс на WordPress 3.3 Release Candidate 2 се казва (още в първото изречение), че разработчиците са много близко до финалната версия. До тук прогнозата ми се оказва вярна и смятам, че ще видим поне още една RC версия преди да се появи финализиран WordPress 3.3.

По принцип не е желателно да слагате и/или ъпдейтвате към тестови версии на WordPress на работещи сайтове. Все пак има хора, които обичат да експериментират, така че ето линк за сваляне на WordPress 3.3 RC2 🙂

Ако сред ентусиастите и решите да тествате тази версия, би било добре да съобщавате за бъгове в официалните Alpha/Beta форуми или в WordPress Trac системата.

Източник: WordPress


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “И WordPress 3.3 Release Candidate 2 е на линия”

  1. […] две Release Candidate версии на WordPress 3.3 и както предположиш в предишната ми публикация по темата, сега разработчиците пуснаха WordPress 3.3 Release […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie