WordPress 3.3 RC1 излезе!

Най-популярната система за управлението на съдържанието, WordPress, много скоро ще се сдобие с нова версия – 3.3. Но типично за разработчиците на платформата, преди изкарването на завършена официална версия, WordPress преминава през няколко фази на тестови версии – алфа, бета, release candidate и чак след тях идва финалната. Затова сега разработчиците пускат WordPress 3.3 Release Candidate 1.

Този процес е типичния шаблон при разработката на какъвто и да е софтуер, така че това не трябва да ви учудва. Целта му е да бъдат изчистени възможно най-много бъгове, а това е много важно, когато става въпрос за суперизползвана система като WordPress – както може да се уверите с очите си, в момента платформата се ползва от над 68 милиона сайта/блога по света! Да, 68 милиона, като сред тях са едни от най-големите сайтове в света – Giga OM, CNN, Boing Boing, Wall Street Journal, Sony, Mashable, Reuters и много, много други!

Та, кога точно ще излезе финалната версия на WordPress 3.3? Никой не може да каже с точност, но ще бъде много скоро. Аз мога само да предполагам, така че съдейки по излизането на предишните версии, вероятно ще видим поне още един Release Candidate, преди да се стигне до финална версия на WP 3.3. Имам усещането, че това ще се случи преди коледните празници 🙂

Все пак, ако има ентисуасти, които нямат търпение да видят какво ново ще предложи WordPress 3.3, ето линк за сваляне.

Източник: WordPress


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “WordPress 3.3 RC1 излезе!”

  1. […] s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); Има, няма 4 дни откакто излезе WordPress 3.3 Release Candidate 1 (WordPress 3.3 RC1) и ето, че сега е на лице нова RC версия на […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie