Нов портал за работа – Jobs Agents

Отварям си пощата и какво да видя – измежду многото спам един интересен email. Нов портал за търсене на работа – JobsAgents.bg. Прозвуча ми интересно, въпреки че не си търся нова работа, знам какво е в трудното време на финансова криза да си намериш свястна работа, която да не вършиш просто заради парите. Отворих линка и попаднах на едно спретнато и лесно за навигация сайтче. Всичко направено видно и ясно, а не претруфено и шарено като jobg.bg. За момента няма много обяви, но все пак тепърва стартира, така че, най-вероятно скоро ще се понапълни, а и за новорегистрираните работодатели има бонус от 240 лева за VIP обяви.

Ако сте от хората, търсещи си работа, това е още една добра алтернатива да намерите своето място – JobAgents.bg.

PS: Това не е реклама, просто сайта ми допадна.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 коментара to “Нов портал за работа – Jobs Agents”

  1. Анонимен каза:

    Търся си работа където и да е стига да няма нищо общо с българските правителствени боклуци.Като решите да плащате за поръчка или постоянна работа моля.

  2. Добринчо Домеников каза:

    Търся си работа където и да е стига да няма нищо общо с българските правителствени боклуци.Като решите да плащате за поръчка или постоянна работа моля.

Leave a Reply

© 2018 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie