VIVACOM отвръща на удара: Колю срещу Боб

В края на февруари VIVACOM пусна нова предплатена услуга, Call-Yo (произнася се „Кол-ю“), с която отвръща на удара на BOB – едно от последните предложения на конкурента M-Tel.

Новата услуга на VIVACOM, която за по-забавно наричам КОЛЮ, предлага доста конкурентни цени за разговорите спрямо BOB на M-Tel – планът без месечна такса, станал известен с вайръл кампанията със сините хора.

Както споменах още в първия ред, Call-Yo е предлатена мобилна услуга и се презарежда с ваучери. Разликата с BOB е, че таксуването е на всяка секунда, а не на всяка минута – определено това е доста сериозен плюс.

КОЛЮ срещу БОБ:

Днес VIVACOM стартира нова кампанията, с която да покаже, че КОЛЮ е по-добър от БОБ! Ето го видеото!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u6MhG-1n_98 width=“620″]

 

 Ето какво включва стартовия пакет на КОЛЮ от VIVACOM:

Call-Yo
Стартов пакет 14.00 лева
Включено време за разговори 10.00 лева
Изходящи обаждания 0.11 на минута
SMS 0.14 на съобщение

Каква е уловката ли?

Естествено, условията при използването на КОЛЮ са специфични и има лека уловка. При промотирането на предплатения пакет ясно се вижда, че операторът набляга на изключително ниската цена от 0.11 лв. на минута. Да, наистина ще говорите само за 11 стотинки на минута към всички оператори в страната!

Но ще можете да се възползвате от специалната цената на Call-Yo, само ако презареждате пакета си с ваучер за 10 лв. в рамките на 30 дни. При липса на презареждане или при презареждане на сума по-малка от 10.00 лв., цената за разговор след изтичане на промоционалния 30-дневен срок от последното презареждане е 0.34 лв. на минута.


Малко повече подробности за цените на услугите в КОЛЮ:

Основни цени за този план с включен ДДС:
Разговори към всички национални мрежи 30 дни след активация/ презареждане на 10.00 лв. и повече 0.11 лв на минута
Разговори към всички национални мрежи при липса на презареждане на сума от 10.00 или повече лв. 30 дни след активация/ последно презареждане 0.34 лв на минута
SMS към мобилната мрежа на VIVACOM 0.14 лв на съобщение
SMS към други мобилни оператори 0.14 лв на съобщение
SMS към международни оператори 0.30 лв на съобщение
MMS към всички нац. мобилни оператори 0.60 лв на съобщение
WAP през CSD 0.11 лв на минута
GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 1.80 лв на MB
Разговори към международни дестинации Група I 0.72 лв на минута
Разговори към международни дестинации Група II 1.52 лв на минута
Разговори към международни дестинации Група III 1.92 лв на минута

Източник: VIVACOM


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “VIVACOM отвръща на удара: Колю срещу Боб”

  1. kolju mushennik каза:

    Специалната цена от 0.11 лв. на минута към всички мрежи в страната е валидна 30 дни след активация на стартовия пакет. Ако през този период има презареждане със сума равна или по-висока от 10 лв., периодът на бонус цената се удължава с още 30 дни от датата на презареждане. При липса на презареждане или при презареждане на сума по-малка от 10.00 лв., цената за разговор след изтичане на промоционалния 30-дневен срок от последното презареждане е 0.34 лв. на минута.

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie