Новият албум на ATB – Distant Earth излиза на пазара утре

ATB - Distant Earth Cover

Световноизвестният DJ Андре Танебергер, по-популярен като ATB, ще изкара на пазара най-новия си албум, Distant Earth, съвсем скоро. Всъщност събитието ще се състои буквално след няколко часа – в момента на публикването на новината остават по-малко от 20 часа 🙂

[adrotate group=“5″]

Какво ново ще ни предложи ATB? Ще разберем съвсем скоро. Ако сте от по-нетърпеливите, можете да следите оставащите часове на atb-music.com/distantearth/.

Предварителните поръчки на Distant Earth започнаха преди няколко дни, като тавата ще излезе в Европа на 29 април 2011, а в сащ на 10 май. За момента предварителните поръчки се таксуват от Amazon и iTunes по 11.99 евро/USD.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :)

Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+

Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Новият албум на ATB – Distant Earth излиза на пазара утре”

  1. […] албум на ATB, Distant Earth, е изтекъл в мрежата часове преди да бъде пуснат официално на пазара и вече се разпространява доста бързо из торент […]

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie